Αυξάνονται οι νεκροί στο δάσος της Δαδιάς - Εντοπίστηκαν και άλλοι απανθρακωμένοι

22 Αυγούστου 2023 16:01

Τραγωδία δίχως τέλος στον Έβρο καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την εντοπισμό μίας νέας ομάδας απανθρακωμένων ανθρώπων, αυξάνοντας έτσι των μακρύ κατάλογο των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι άνθρωποι στη Λευκίμμη, στο δάσος της Δαδιάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για οκτώ με εννέα άτομα.

 Νωρίτερα, ο Γιάννης Αρτοποιός είχε ανακοινώσει τον εντοπισμό 18 νεκρών, που πιθανολογείται ότι είναι μετανάστες, αφού στην περιοχή δεν έχει γίνει καμία δήλωση εξαφάνισης από κατοίκους.

Η φωτιά στη Δαδιά ξέσπασε τη Δευτέρα (21/8), ενώ ήδη έκαιγαν μέτωπα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο Δάσος της Δαδιάς.

 Η φωτιά στη Δαδιά ξεκίνησε από τον πυρήνα άκαυτου δάσους. Έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης πυρκαγιάς του 2022 που είχε κάψει το 80% του βασικού πυρήνα του Εθνικού Πάρκου.

Σύμφωνα με το OPEN, εκφράζονται φόβοι για εξάπλωση της φωτιάς της Δαδιάς και ένωση με τα άλλα μέτωπα της Αλεξανδρούπολης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos