Συγκινεί ο Γιάννης Πάριος: Διέκοψε τη συναυλία του αναφερόμενος στον Βασίλη Καρρά και καταχειροκροτήθηκε

30 Δεκεμβρίου 2023 18:39

Ο αγαπημένος τραγουδιστής του έρωτα Γιάννης Πάριος, γνωστός για το ήθος και την ευαισθησία του, συγκλόνισε μιλώντας για τον λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Γιάννης Πάριος, διέκοψε το πρόγραμμα συναυλίας του στη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος με τα θερμότερα λόγια στον υπέροχο χαρακτήρα και την αλήθεια του εκλιπόντος, με τον κόσμο να συγκινείται και να τον καταχειροκροτεί.

«Αν είμαστε καλοί τραγουδιστές θα το κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορώ να τον κρίνω, ήταν υπέροχος, αληθινός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πάριος.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από το τραγούδι «Αδιέξοδο» που τραγούδησε μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τους στίχους είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς.

«Ήμασταν στο στούντιο, στο ένα δωμάτιο εγώ και στο άλλο η Δέσποινα Βανδή. Η Βανδή μόλις ξεκίναγε. Ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού και του σπουδαίου τραγουδιστή, του Βασίλη Καρρά. Ο μαέστρος του τραγουδιού είχε κάνει λάθος και τον τόνο τον είχε κάνει αντρικό και μου λένε ''δεν το λες και εσύ''. Και έτσι έγινε το ντουέτο», είπε ο Γιάννης Πάριος και ύστερα το τραγούδησε.

Στο τέλος του τραγουδιού φώναξε «καλό παράδεισο» για τον Βασίλη Καρρά με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

{https://www.youtube.com/watch?v=6TKP1QsOJ34}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos