Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Καταψήφισαν129 βουλευτές της αντιπολίτευσης - Παρών 11 - Όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης - Ξεκινά μια μεγάλη ιστορική αλλαγή ανέφερε ο Πιερρακάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 5/3, μετά από αίτημα μας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κ. Ροκονίδας συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ενδιαφέρον στη δεύτερη και τελική φάση του πρωταθλήματος κορυφώνεται και στην Τρίτη αγωνιστική του η ΑΕ Πάρου των 5 βαθμών φιλοξενεί τον Πανναξιακό που έχει 4 βαθμούς, την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot, που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 18:53

Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καλή Καλό, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα (08.03.2024) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: Τσικνοπέμπτη στις Λεύκες με «άρωμα» παράδοσης! – Γλέντι, χορός αλλά και χιουμοριστικά Αποκριάτικα σκετς! (Βίντεο)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιες και ενδιαφέρουσες θα είναι οι γιορτινές Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου στο νησί της Αντιπάρου, στο πλαίσιο του «Αντιπαριώτικου Καρναβαλιού 2024».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι αλήθεια πως οι πελάτες και οι εργαζόμενοι που νιώθουν άνετα μένουν περισσότερη ώρα στο χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή θα παραμείνει προσωρινά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας» από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππου Φόρτωμα κατατέθηκε στη Βουλή κοινή ερώτηση βουλευτών αναφορικά με το θέμα της λειψυδρίας στις νησιωτικές περιοχές προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ελευθέριο Αυγενάκη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Κικίλια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos