Ο Χάρι νόμιζε ότι μίλαγε στην Γκρέτα Τούνμπεργκ αλλά ήταν φαρσέρ -Αποκάλυψε τι συμβαίνει στη βασιλική οικογένεια

11 Μαρτίου 2020 10:58

Θύμα Ρώσων φαρσέρ που παρουσιάστηκαν ως η Γκρέτα Τούνμπεργκ φέρεται να έπεσε ο πρίγκιπας Χάρι όπως προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Ο δούκας του Σάσεξ και σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε ότι έχει διαχωριστεί πλήρως από τη βασιλική οικογένεια και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τη βασιλική ζωή προκειμένου να προστατέψει τον γιο του. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των δύο αποκαλυπτικών συνομιλιών με τους φαρσέρ οι οποίοι υποδύθηκαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε επίσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, την κλιματική αλλαγή και τον πρίγκιπα Άντριου.

Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως σημειώνει η Daily Mail, εξαπατήθηκε από τους Ρώσους Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ και Αλξέι Στολιάροφ οι οποίοι στο παρελθόν είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Έλντον Τζον, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μπέρνι Σάντερς, και ανέβασαν το ηχογραφημένο υλικό στο διαδίκτυο. Οι συζητήσεις του πρίγκιπα Χάρι μαζί τους φέρονται να έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 22 Ιανουαρίου, ενώ ο ίδιος ήταν στο Βανκούβερ του Καναδά.
Σύμφωνα με τις κασέτες, ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε την απόφασή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα λέγοντας στους Ρώσους: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το να παντρεύεσαι έναν πρίγκιπα δεν είναι τόσο ωραίο. Υπάρχουν πολλά στρώματα σε αυτό και πολλά κομμάτια στο παζλ. Και η απόφαση σίγουρα δεν ήταν εύκολη αλλά αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την οικογένειά μας, η σωστή απόφαση για να μπορέσω να προστατεύσω τον γιο μου. Και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να συνταυτιστούν και να σεβαστούν γιατί βάλαμε πρώτη την οικογένειά μας. Αλλά, ναι, είναι δύσκολο, αλλά θα ξεκινήσουμε μία καινούρια ζωή».

Το ηχητικό συνεχίζει με τον Χάρι να λέει εμπιστευτικά: «Ξεχνάτε, ότι ήμουν στον στρατό για δέκα χρόνια, έτσι είμαι πιο φυσιολογικός από ό,τι η οικογένειά μου θα ήθελε να πιστέψει. Αλλά σίγουρα το να είμαι σε μία διαφορετική θέση τώρα δίνει την δυνατότητα να λέμε και να κάνουμε πράγματα τα οποία ίσως να μην μπορούσαμε». Σύμφωνα με την Daily Mail, o πρίγκιπας Χάρι δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκουν την κανονικότητα «πολύ καλύτερη» από τη βασιλική ζωή.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos