Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Ίο, Σαντορίνη και Σύρο

09 Σεπτεμβρίου 2020 18:43

Σύλληψη ημεδαπούγια φθορές στην Ίο


Την 08-09-2020 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος προκάλεσε φθορές σε αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο
Την 08-09-2020 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο
Την 08-09-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης, 41χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν -3- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης καθώς και -6- φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε σε αγροτεμάχιο. Το αυτοσχέδιο τσιγάρο και τα δενδρύλλια- φυτά κάνναβης ύψους έως 1,23 μέτρα κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 08-09-2020 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί άνδρες οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Σύρο
Από την Πέμπτη (10-09-2020) έως το Σάββατο (12-09-2020), και κατά τις ώρες από 07:00 έως 12:00, απαγορεύεται η  κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στη νήσο Σύρο, λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών σε κτήριο ιδιώτη στην Ερμούπολη Κυκλάδων και  συγκεκριμένα σε τμήμα των οδών Σ. Βέμπω και Σ. Μυριβήλη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται παράλληλες οδούς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos