Θέλουμε την Αμοργό πρώτο προορισμό

17 Νοεμβρίου 2020 18:34

Στην εκπομπή «Ελλάδα καλημέρα» στον Ellada94,3 με τον Αντώνη Κυρίκο, φιλοξενήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Αμοργού, Πόπη Δεσποτίδη.

Η κα Δεσποτίδη αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε, στο οποίο η Αμοργός ήταν «νικήτρια» σε υγειονομική εικόνα αλλά και τουριστική προβολή. Τόνισε πως το θετικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας όλων των Αμοργιανών. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Αμοργού, είναι να γίνει η Αμοργός πρώτος τουριστικός προορισμός.

Επιπλέον επισήμανε τις αλλαγές που φέρνουν τα νέα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, σε δύο σημαντικά γεγονότα του Νοεμβρίου στην Αμοργό. To 11o Amorgos Tourism Film Festival (11-14 Νοεμβρίου) που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και φυσικά την γιορτή του Μοναστηριού της Παναγίας Χοζοβιώτισσας (21 Νοεμβρίου) που θα πραγματοποιηθεί με αυστηρούς περιορισμούς. Για αυτό και η Αντιδήμαρχος Αμοργού απηύθυνε έκκληση σε όσους προγραμματίσουν προσκυνηματική επίσκεψη να ακολουθήσουν τους κανόνες της Πολιτείας.

Τέλος, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Αμοργού «ξενάγησε» τους ακροατές του Ellada 94.3 στις ομορφιές του νησιού και ευχήθηκε σύντομα να μπορούμε με υγεία να απολαύσουμε την ιδιαίτερη αμοργιανή φιλοξενία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos