Συνάντηση της Θεώνης Λειβαδάρου με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο

15 Νοεμβρίου 2016 17:05

Τα καυτά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή ενότητα Θήρας έθεσε με επιτακτικό τρόπο στον Υφυπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο και τους Βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη.


Η Έπαρχος Θήρας ανέφερε με έμφαση το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας τονίζοντας πως η Κυβέρνηση απαξιώνει με τη στάση της την Αυτοδιοίκηση καθώς δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις της. Επίσης η Έπαρχος Θήρας έθεσε το θέμα της κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά μας με τις γνωστές επιπτώσεις, οι οποίες όπως σημείωσε, δεν θίγει μόνο την βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, αλλά και τα μικρά νησιά της Περιφερειακής ενότητας Θήρας όπως είναι η Θηρασία , οι κάτοικοι της οποίας πρέπει να επιβαρύνονται με τα έξοδα και τον κόπο ενός ταξιδιού στην Σαντορίνη, προκειμένου να προμηθευτούν τα υπερ τιμημένα προϊόντα πρώτης ανάγκης λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.

Τέλος η Έπαρχος Θήρας αναφέρθηκε στην νησιωτικότητα τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση δεν την έχει στηρίξει με αποτέλεσμα να σωρεύονται όλο και περισσότερα προβλήματα στα νησιά μας.

Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos