Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

01 Δεκεμβρίου 2023 19:14

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019

σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Αποδοχή των όρων της σύμβασης του ειδικού δεσμευμένου καταπιστευτικού λογαριασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος της Δράσης: «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» με αναγνωριστικό 16486, ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462 για την εκτέλεση του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ».
Θέμα 2ο: Ορισμός υπόλογου διαχειριστή του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ» χρηματοδοτούμενο από τη Δράση: «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» με αναγνωριστικό 16486, ενταγμένη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462.
Θέμα 3ο: Έγκριση 3ου ΑΠΕ για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΞ. ΑΓ. ΥΠΑΚΟΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΞ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ».
Θέμα 4ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ».
Θέμα 5ο: Έγκριση των Πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Έλεγχος, καθαρισμός και επισκευή εισροών αποχετευτικών αγωγών και πλήρης καθαρισμός αντλιοστασίων λυμάτων».
Θέμα 6ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο: «Στατική μελέτη νέων δεξαμενών Αφαλάτωσης Παρασπόρου».
Θέμα 7ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης μελέτης με αντικείμενο: «Εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση “Μαράθι” Πάρου».
Θέμα 8ο: Καθιέρωση εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και καθορισμός 24ωρης λειτουργίας υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου - Υπερωριακή απασχόληση προσωπικού.
Θέμα 9ο: Ορισμός ορκωτών Λογιστών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της ΔΕΥΑΠ του έτους 2023.
Θέμα 10ο: Έγκριση αγοράς και έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos