Πάρος – Δημοτικές Εκλογές: Ανατροπή λίγο πριν κοπεί το «νήμα» της νίκης! – Πρόβλεψη – έκπληξη για το αποτέλεσμα!

07 Οκτωβρίου 2023 17:26

Το τελευταίο… «κατοστάρι» διάνυσαν ήδη οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους, μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Και ενώ στο νησί της Πάρου η προεκλογική περίοδος κύλησε από ομαλά έως άτονα, τις τελευταίες μέρες οι συσπειρώσεις έχουν πιάσει «ταβάνι» με την έκβαση της εκλογικής «μάχης» να δείχνει σημεία ανατροπής.

Το σίγουρο είναι, ότι η δημοτική κάλπη στην Πάρο θα φέρει αποτέλεσμα – έκπληξη. Οι δημοτικές παρατάξεις είναι τρεις και καθώς φαίνεται διατηρούν τα «κάστρα» τους γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστούν αμφίρροπες τάσεις μεταξύ σχεδόν ισοδύναμων υποψηφίων.

Η Κυριακή έρχεται όλο και πιο κοντά, και τότε θα μάθουμε τελικά αν η ροπή που διαφαίνεται κατισχύσει υπέρ ενός συνδυασμού, χρίζοντάς τον νικητή των δημοτικών εκλογών στο νησί…

Μείνετε στο psts.gr για να μάθετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές στην Πάρο!
Ο παλμός της επικαιρότητας είναι εδώ και θα σας τον μεταφέρουμε μαζί με όλα τα νεότερα στοιχεία για τις αναδυόμενες τάσεις και ροπές στις οποίες κατατείνει το αποτέλεσμα που θα αναδείξει δήμαρχο στο νησί…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos