Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Μπιζά για το εκλογικό αποτέλεσμα

09 Οκτωβρίου 2023 17:03

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Θέλω να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 να αναδείξετε τον συνδυασμό μας πρώτο με ποσοστό 51,64 %.

Η συγκίνηση κι η χαρά μου μεγάλη. Το μέγεθος της ευθύνης επίσης μεγάλο. Σας διαβεβαιώνω ότι από σήμερα μαζί με την ομάδα των Δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας ώστε την 1η Ιανουαρίου 2024 που θα αναλάβουμε τη Δημοτική αρχή να είμαστε έτοιμοι να θέσουμε τις βάσεις εφαρμογής του.

Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε με Ευθύνη κι Ενότητα για το καλό του νησιού μας με μόνο σκοπό να εξεύρουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θέτοντας ως άμεσες προτεραιότητές μας τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Όλοι μαζί καλούμαστε να σηκώσουμε ένα βάρος σε αυτή την ιστορική στιγμή για το νησί μας και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια κι εντιμότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς και για την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε όλοι μαζί με Ευθύνη κι Ενότητα και τους εγγυώμαι ότι θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό όραμα που θέσαμε.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω ολόθερμα όλες κι όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους από τον συνδυασμό μας που στελέχωσαν όλα τα εκλογικά κέντρα κι εργάστηκαν με περισσή συνέπεια και ζήλο για να έχουμε έγκαιρα αποτελέσματα.

Η προσωπική συμβολή όλων σε αυτόν τον αγώνα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική όπως και ο ρόλος τους στην εκλογική διαδικασία.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους εθελοντές καθώς και την οικογένειά μου.

Συνεχίζουμε με Ευθύνη και Ενότητα για το καλό του νησιού μας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos