Δήλωση Αποστόλη Παντελαίου για τις εκλογές

11 Οκτωβρίου 2023 18:27
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, καθώς κι όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Σέβομαι ωστόσο και την κρίση εκείνων που έκαναν μια διαφορετική επιλογή και δεν με επέλεξαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Όλοι γνωρίζετε ότι εδώ και πολλά χρόνια εργάζομαι ανιδιοτελώς και χωρίς ίδιο όφελος για την πρόοδο και την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Η μη εκλογή μου δυναμώνει περισσότερο τη θέλησή μου και μου δίνει ώθηση να γίνω ακόμα πιο δημιουργικός κι υπεύθυνος για το καλό όχι μόνο των Λευκών, αλλά και συνολικά του νησιού μας.

Ο δήμος Πάρου για τα επόμενα 5 έτη θα έχει ένα δυναμικό επιτελείο κι έναν σπουδαίο δήμαρχο, τον Κώστα Μπιζά , έναν αξιόλογο άνθρωπο, με ήθος, που θα αγωνιστεί έντιμα και με αίσθημα ευθύνης για την προκοπή, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, καθώς και σε όσους δεν εκλέχτηκαν για την συμμετοχή τους, την προσπάθεια και τον αξιόλογο αγώνα τους.
Δεσμεύομαι ότι η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών τους προτάσεων, των δικών τους διεκδικήσεων και των δικών τους προσπαθειών για την επίλυση των ζητημάτων του νησιού μας.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που καθημερινά επικοινωνούμε, ανταλλάζουμε απόψεις και μοιραζόμαστε αγωνίες!!
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης, με αξίες και όραμα για το καλό της ΠΑΡΟΥ!!
Εγώ σας υπόσχομαι, πως θα συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα, να είμαι πάντα παρών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos