Πάρος – Συνεδρίαση λογοδοσίας: Aυτά είναι τα μέτρα που θα ληφθούν για τη διαχείριση απορριμμάτων – Κυρώσεις σε πολίτες για παραβίαση του κανονισμού καθαριότητας (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024 21:09

Ένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, ήταν εκείνο του τρόπου διαχείρισης του μεγάλου όγκου απορριμμάτων ειδικά κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης, στην απάντησή του έκανε λόγο για μέτρα που θα ληφθούν, ενώ τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στα ογκώδη απορρίμματα που προέρχονται από οικοδομικές κατασκευές.

Επίσης, ο κ. Μαούνης σημείωσε ότι θα δοθεί έμφαση στην τήρηση του ισχύοντος κανονισμού καθαριότητας. Για τους πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τον κανονισμό, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στις κυρώσεις. Οι πολίτες επομένως που παραβιάζουν τον κανονισμό καθαριότητας θα υφίστανται τις συνέπειες που προβλέπονται.

{https://youtu.be/HmBTAZAlXgc}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos