Πάρος: Συναυλία Πέτρου Κλαμπάνη – Αρετής Κετιμέ «Tora Collective» Live στο Πάρκο Πάρου

19 Αυγούστου 2023 17:12

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:00, στο θέατρο Αρχίλοχος στο Πάρκο Πάρου θα πραγματοποιηθεί συναυλία των Πέτρου Κλαμπάνη και Αρετής Κετιμέ με τίτλο «Tora Collective».

Ο διεθνούς φήμης μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης μας υποδέχεται μαζί με την Αρετή Κατιμέ, τον δεξιοτέχνη στο ούτι Θωμά Μελετέα και τον διεθνούς φήμης drummer και παραγωγό Ziv Ravitz για μια ξεχωριστή παράσταση.

Οι τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικοί θα μας οδηγήσουν σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι με τον δικό τους μοναδικό ήχο, παρουσιάζοντας το project «Τora Collective» του Πέτρου Κλαμπάνη, ένα καινοτόμο εγχείρημα και μια από τις πιο ευρηματικές μουσικές προτάσεις του συνθέτη, όπου ένα ιδιαίτερο σύνολο μουσικών και ηχοχρωμάτων γεφυρώνει την ελληνική παράδοση και τον κόσμο της σύγχρονης jazz.

Μια ονειρική περιήγηση στο album «Tora Collective» που κυκλοφορεί σε cd και βινύλιο και έχει βραβευτεί ως το καλύτερο album στην κατηγορία Traditional Ethnic Music από τα Βραβεία Μουσικοκριτικών της Γερμανίας.

Αρετή Κατιμέ – τραγούδι

Θωμάς Μελετέας – ούτι

Πέτρος Κλαμπάνης – μπάσο, live electronics

Ziv Ravitz – drums

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Παροικία: Βιβλιοπωλείο Αναγέννηση Τ. 22840 22247

Νάουσα: Ταντάνης Τ. 22840 51261 – CANNELAIT T. 22840 53456

Στην είσοδο του θεάτρου πριν την παράσταση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos