Διήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στη Θεσσαλονίκη

05 Φεβρουαρίου 2024 13:36

Με Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας από το Euro 2004 στην εκδήλωση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, συναντήσεις με Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ΣτέλιοΑγγελούδη

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιείδιήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, 5 και 6 Φεβρουαρίου2024.
Ειδικότερα, ο Υπουργός θα παραβρεθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚ), καθώς και στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση, θα παραστούνσημαντικές αθλητικές προσωπικότητες, όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης στον στίβο και Αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, ο Ολυμπιονίκης στη γυμναστική, Βασίλης Τσολακίδης, ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης,οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο Ποδόσφαιρο Euro2004, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης) κ.ά.

Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί επίσης και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μακεδονικού Α.Σ., προσκεκλημένος του Προέδρου του Παύλου Ανδρώνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos