Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινάει από… 1-1 και διπλασιάζει

28 Ιανουαρίου 2023 19:40

Τα δεδομένα για τοζευγάρι υπάρχουνστην ανάλυση. Συνοπτικά, ο ΠΑΣ είναι η μοναδικήομάδα πουδενέχεικρατήσει απαραβίαστητηνεστία τουούτεσεμία από τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές και απόψε θα αγωνιστείχωρίςτον αρχηγό και καλύτερότου αμυντικότονΕραμούσπε.

Οι καλύτερεςστοιχηματικέςστηνΕλλάδα για το 2023

Επιθετικάτη βρίσκειτηνάκρη, ακόμα και στα ματς πουδενείναι πολύ καλόςδημιουργικά, ενώείναι πολύσημαντική η επιστροφήτουΜορέιρα, που μπορεί να μηνέχεισκοράρει, όμωςέχειμοιράσει 5 ασίστ.Και ο Ατρόμητοςείναι ομάδα πουδυσκολεύεται να κρατήσει απαραβίαστητηνεστία του.

Τα κατάφερεμόνομία φοράεκτόςέδρας φέτος, στοδιπλό επί του ΟΦΗ (1-0) και μάλλον από συγκυρίες, καθώςοιΚρητικοίείχαν πολλέςευκαιρίες. Τοθετικόείναι πωςστα τελευταία ματςτον «φτιάχνει» η επίθεσήτου, εξου και τα 3 σερί G/G σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ξεκάθαροτο πούτο πάωγια ποντάρισμα, τοεκατέρωθενσκοράρισμα το βρίσκωως πολύ πιθανό και όταν πληρώνειάνωτουδιπλασιασμούτο ποντάρωκιόλας. Μοιάζει να ξεκινάει από… 1-1 το ματς.

Δεύτερη επιλογή από την Ισπανία

Η Χετάφετο… πάλεψεκόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμωςγνώρισε ακόμα μία οριακήήττα, τηντρίτησερί και τέταρτη αν υπολογίσουμε και αυτήτουΚυπέλλου πουάρχισε αυτότο αρνητικό καρέ αγώνων. Ψάχνει βαθμούς παντού, καθώςλόγωισοβαθμίας e;inaiεκτόςτηςζώνηςτου υποβιβασμού, το αρνητικόόμωςείναι πωςδεν πείθεi η εικόνα της.Όχι πωςτοκάνει η Μπέτις.

Τηνήττα από τηνΕσπανιόλ προηγήθηκαν δύο αποκλεισμοίστα πέναλτι, αρχικά από την Μπαρτσελόνα στονημιτελικότουΣούπερ Καπ και στησυνέχεια από τηνΟσασούνα για τοΚύπελλο. ΟΚ, και οιδύοδιοργανώσειςτρόπαια κρίνουν και τηνενδιέφεραν (δενείναι άλλωστε και καμιά… χορτασμένη), όμωςτήςδίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείστο πρωτάθλημα, για να «κλειδώσει» αρχικάτην 6άδα και στησυνέχεια να προσπαθήσει να τρυπώσει και στην 4άδα.

Μπορεί να υπολογίζεισε καλές επιστροφές παιχτών, μεσημαντικότερητου παιχταράΦεκίρ.Ανάμεσα σεδύοομάδες που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα θα πάωμετην ποιοτικότερη και τηνυψηλή απόδοσητηςνίκηςτης. Για όποιονθέλεισηκώνει και κάλυψητοδιπλό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα