Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.95 Αλαβές & Γρανάδα

24 Νοεμβρίου 2023 13:32

Προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (24/11) με αγώνες για εμπορικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr σήμερα ποντάρει στην αναμέτρηση Αλαβές - Γρανάδα για τη Λα Λίγκα. Μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι καλυτερες στοιχηματικες εταιρίες στην Ελλάδα με επίσκεψη στο site μας. Πάμε, τώρα, στη στοιχηματική επιλογή μας.

Τα έδωσε όλα απέναντι στην Μπαρτσελόνα η Αλαβές, "λύγισε", όμως, με 2-1 στο τελευταίο της παιχνίδι στη Λα Λίγκα. Είχαν προηγηθεί για το πρωτάθλημα η νίκη της με 1-0 επί της Αλμερία και η ήττα της με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στο Κύπελλο Ισπανίας προκρίθηκε συντρίβοντας (0-10) τη Ντεπορτίβο Μούρθια. Τρεις νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία, 1-1 με την Μπέτις, ήταν ο απολογισμός της στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Στα τέσσερα εξ αυτών, πάντως, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αντίθετα, μόνο σε δύο από τους προαναφερθέντες αγώνες, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.  

Από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Χετάφε προέρχεται η Γρανάδα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί με τέσσερις ήττες, καθώς είχε χάσει από τις Οσασούνα (2-0), Βιγιαρεάλ (2-3) και Βαλένθια (1-0) για τη Λα Λίγκα, αλλά και από την Αρόθα (3-0) για το Κύπελλο. Πολύ άσχημη η παρουσία της και μακριά από το γήπεδό της, με πέντε ήττες και μια ισοπαλία, το 3-3 με την Αλμερία, στα έξι τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Τραγική η ανασταλτική λειτουργία της, έχει δεχτεί 30 τέρματα σε 13 αναμετρήσεις, 10 εκ των οποίων στις πέντε τελευταίες. Έχει καταφέρει, πάντως, να πετύχει γκολ στα έξι πιο πρόσφατα ματς της με την Αλαβές. 

Έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Αλαβές, που στην έδρα της πετυχαίνει γκολ με σχετική συνέπεια. Προβληματίζει με την αμυντική συμπεριφορά της η Γρανάδα, που πρέπει, ωστόσο, να ψάξει βαθμούς, στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ... έχει το γκολ απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos