Στοίχημα: G/G στο 2.35 στην Τούμπα

25 Νοεμβρίου 2023 15:31

Το γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11) προσφέρει αρκετές επιλογές για στοίχημα. Θα βρείτε τους αγώνες της ημέρας σε ελκυστικές αποδόσεις στη winmasters.

Η στοιχηματική πρόταση που ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα είναι από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός. Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό.

Με εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Παναιτωλικού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Σούπερ Λιγκ, μετά το 4-2 επί του Ολυμπιακού εκτός, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα μακριά από το γήπεδό του με 2-0 από την ΑΕΚ. Είναι πολύ δυνατός στην Τούμπα, όπου έχει κερδίσει τα οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 με την Αμπερντίν. Είναι αποτελεσματικός, έχοντας σκοράρει στα εννιά από τα δέκα προαναφερθέντα παιχνίδια. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός, όμως, κράτησε το μηδέν στην άμυνα. 

Θα μπορούσε να κερδίσει στο Περιστέρι, τελικά, όμως, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο ο Πανσερραϊκός. Είχαν προηγηθεί η νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ εντός έδρας, αλλά και δυο ήττες για το πρωτάθλημα, από Άρη (1-0, εκτός) και Παναθηναϊκό (5-0, εκτός). Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε έξι αναμετρήσεις. Τα καταφέρνει, πάντως, στην επίθεση, καθώς έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Μόνο σε δύο εξ αυτών, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. 

Συνεπής στο σκοράρισμα ο ΠΑΟΚ, έχει σημειώσει 21 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πετύχει δύο, τουλάχιστον, στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί και αναμένεται να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Πανσερραϊκό που δεν δείχνει να "φοβάται" κόντρα στους μεγάλους και μπορεί να σκοράρει. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.35.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos