Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.92 στη Λιβαδειά

22 Νοεμβρίου 2023 17:55

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (22/11), καθώς το προηγούμενο διάστημα κυρίως οι εθνικές ομάδες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εντός συνόρων εντόπισε επιλογή με αξία το Betarades.gr, από το Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση Λεβαδειακός - Λαμία. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε και όλες τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων και δυνατών διοργανώσεων. Πάμε να δούμε το σημερινό προγνωστικό.

Από ήττα έρχεται ο Λεβαδειακός, έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Σούπερ Λιγκ 2. Ενώ προηγήθηκε και ακόμη μια βαθμολογική απώλεια και πάλι μακριά από το γήπεδό του για το πρωτάθλημα κόντρα στον Μακεδονικό (2-2). Παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και στο +5 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας είχε αποκλείσει τον Αιολικό με 3-0. Τα πέντε από τα εφτά τελευταία του παιχνίδια είχαν από 2-3 γκολ.

Η Λαμία πιο πρόσφατα ηττήθηκε από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-0 στη Σούπερ Λιγκ. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (1-2). Βρίσκεται στην 6η θέση στην κατάταξη της βαθμολογίας. Έβαλε γκολ πρώτη στα πέντε από τα εφτά τελευταία ματς της. Ενώ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν Over 2.5 τέρματα.

Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ο Λεβαδειακός και τα πάει καλά στην έδρα του. Η Λαμία είναι πιο ποιοτική αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Θα προτιμήσουμε την επιλογή Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos