Στοίχημα: Συνδυαστικά με Παναθηναϊκό στο 2.00

23 Νοεμβρίου 2023 14:12

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (23/11), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοιχημα είναι αμέτρητες και ενώ σήμερα διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια στη Euroleague.

Φυσικά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Βαλένθια ξεχωρίζει και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την αναμέτρηση των "πρασίνων", την οποία θα δούμε παρακάτω αναλυτικά. 

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θα προσπαθήσει να δώσει απόψε στις 21:15 ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια. Ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ Betsson με 86-85 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη και ένατη στα δέκα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. 

Σε αντίθετη κατάσταση η Βαλένθια που έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει χάσει και τα τρία πιο πρόσφατα. Στο πιο πρόσφατο ματς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Καταλονία, γνωρίζοντας την ήττα με 74-70. Θα παραταχθεί απόψε με πολλές απουσίες κυρίως στη θέση του πόιντ γκαρντ, σίγουρα εκτός ο Χέρμανσον. Ντεφορμέ οι Ισπανοί, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και έχει το προβάδισμα νίκης. Θα κρατήσουμε το Παναθηναϊκός -2,5 & Over 143,5 πόντοι σε απόδοση 2.00. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos