Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό στο 2.20 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

26 Νοεμβρίου 2023 12:58

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (26/11) με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League, με το παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την μεγάλη αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην bwin

Στις 20:30 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Το εμπόδιο του Βόλου κατάφερε να ξεπεράσει στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή ο Άρης, πανηγυρίζοντας εκτός έδρας νίκη με 2-0. Αντέδρασε σωστά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1, ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, με 17 βαθμούς φιγουράρει στην 5η θέση.

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την έδρα της Κηφισιάς στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, καθώς πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. Ήταν η πέμπτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην κορυφή με 28 βαθμούς και στο +1 από τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Το "τριφύλλι" έρχεται από διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας φέτος μετρά μόνο νίκες, έχει πάρει τον «αέρα» του Άρη τα τελευταία χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια, θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos