Αύγουστος 2023 - Psts.gr

Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ σήμερα Πέμπτη (31/8) ο οποίος κερδίζει 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό προκειμένου ο Ολυμπιακός να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να βρεθεί στην αυριανή (1/9) κλήρωση της UEFA, μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της Αegean Regatta 2023 με εκκίνηση από το Μόλυβο της Λέσβου, σταθμούς στα Ψαρά και τις Οινούσσες και τερματισμό στη Χίο, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την πορεία του αγώνα για το 2024 που θα έχει επίκεντρο τα Δωδεκάνησα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την πρώιμη παιδική ηλικία να αποτελεί την πιο κρίσιμη περίοδο στην ζωή ενός παιδιού, καθώς οι περισσότερες δεξιότητες και συμπεριφορές αναπτύσσονται κατά τη διάρκειά της, εστιάζουμε στα πέντε προσόντα που είναι απαραίτητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, για να γίνει μελλοντικά ένας επιτυχημένος ενήλικας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η εκκλησία με σοβαρότητα, σκέψη και σοφία παίρνει αποφάσεις»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 18:08

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό παστέλι

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του φορέα, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παστελιού με μαύρη σοκολάτα εμπορικής ονομασίας: «JANNIS ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ» συσκευασίας 30 γρ., με ημερομηνία ανάλωσης 12/6/24 και παρτίδας 3L121222, το οποίο παράγεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», που εδρεύει στο Κιλκίς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου, έως τις 23:59, οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 06-09-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2023-2024

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διαγραφή τριών βουλευτών των Σπαρτιατών προχώρησε ο Βασίλης Στίγκας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 63

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos