ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (11010)

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του

Με την υπ.αρ. πρωτ. 43122/08-07-2020 απόφαση της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Αναπτυξιακής Πολιτικής, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο VII «Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της

Aπολαύστε τώρα έναν ξεκούραστο, γλυκό, σε ιδανικές θερμοκρασίες ύπνο, με το νέο, απίθανο στρώμα ΑDAPT της Linea Strom από τη σειρά Red Zipper.

Καλείσθε την 14η Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:15 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Παρακαλούμε την Τρίτη 14-7-2020 ώρα 10:00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση, στα γραφεία της Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Εμείς οι κάτοικοι και φίλοι του νησιού της Πάρου, συγκροτούμαι σήμερα 9/7/2020, μια ενεργό κίνηση με την επωνυμία «ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ».

Σημαντική είναι η παρουσία της Ελλάδας στα καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά για το 2020, όπου σύμφωνα με τα εφετινά αποτελέσματα των βραβείων World’s Best Awards 2020 που παρουσιάζει το μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό

Τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος, είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Γ.Γ. Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, και τον Δ/ντή της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Μαραγκό. Θέμα της συνάντησης, το ζήτημα του ναυαγίου του «Εξπρές Σάμινα».

Καλείσθε την 9η Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:15 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Πατάτες με αυγά, ένα κλασικό φαγητό, τόσο κλασικό όσο και οι ντομάτες με αυγά, αγαπημένο όλων, χωρίς εξαιρέσεις. Ακολουθεί μια συνταγή για ελαφρώς διαφοροποιημένη.

Από μέρους μας εδώ και ημέρες κάναμε πολύ περισσότερα από αυτά που αντιστοιχούν σε μια παράταξη μειοψηφίας, ώστε η χθεσινή συνάντηση ( 6-7-20) του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου Μ. Κωβαίο να είναι θετική.

Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή σεμιναρίου ΕΦΕΤ με θέμα την Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στο γραφείο Πάρου 8 και 9 Ιουλίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos