ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (11600)

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού

Μετά από συνάντηση που έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάρπησσας Δήμου Πάρου με εκπροσώπους της Κοινότητας Μάρπησσας, της Κ,Δ,Ε,Π,Α,Πάρου, του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, συζητήθηκε το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα που θα βιώσουμε φέτος θα είναι διαφορετικά από ότι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.

Την Παρασκευή 27/11/2020 από τις 09:00 έως τις 16:00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Κοινότητα Πάρου, το Λιμεναρχείο Πάρου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων)

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς, ενημερώνει τους αλιείς της Πάρου και της Αντιπάρου ότι :

Σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, σήμερα 25 Νοεμβρίου, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, λέμε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών, λέμε ΝΑΙ στην εξάλειψη ενός φαινομένου που μας αφορά όλες και όλους.

Το Υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε την απόφαση με ΑΔΑ 9ΨΣ346ΜΤΛ6-5ΟΘ Αρ.Πρωτ.: 79903 με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2020 την κατανομή συνολικού ποσού ύψους 50.000.000,00 € στους Δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους λόγω της μείωσης των

Ο πολιτισμός μας, είναι πολιτισμός ενοχής κι αναπαράγει τη βία, αλλά κυρίως το συναίσθημα της οργής και του θυμού.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αρ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/74976/2999 (ΦΕΚ 3154/Β/31.07.2020) το ποσό που πρόκειται να αποδοθεί από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές, σε

Μάθηση ...στα τυφλά, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το τραγελαφικό αλαλούμ που συνεχίζεται με την τηλεκπαίδευση και τη σωρεία προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

  • Έκλεισαν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ακολούθησαν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα ενώ δεν ήταν απαραίτητα τα οριζόντια μέτρα.

Την Πέμπτη 26/11/2020 από τις 10:00 έως τις 14:00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου και την Κοινότητα Μάρπησσας, θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου στη Μάρπησσα.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Λευτέρη Αλιφιέρη, ενός ανθρώπου που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos