ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ (13163)

Αγαπητοί συμπολίτες , ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ΟΝΝΕΔ Μυκόνου , θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους 2 ασθενείς του νησιού μας

Τα έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. τα οποία κρίνονται απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη υδροδότηση του νησιού, θα συνεχιστούν κανονικά διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός.

O Nίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση για τα μέτρα στήριξης σε εργαζομένους σε επισιτισμό-τουρισμό.

Με λύπη πληροφορηθήκαμε τη απώλεια της αγαπητής Ελένης Τερζοπούλου, μέλους από πολλών ετών της Εταιρείας μας.

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους Δημάρχους Μυκόνου και Σαντορίνης αποφασίζεται:

Στοχευμένοι έλεγχοι, διεύρυνση λειτουργίας της δομής το «Δίχτυ Αγάπης», αύξηση των απολυμάνσεων.

Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τις 19:00 έως 21:00, τηλεσυνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου Χρήστου Καφτηράνη, στην οποία συμμετείχαν οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. και τα μέλη της.

Μετά την Telegraph που εκθείασε την Ελλάδα, προτείνοντας, μεταξύ άλλωντην Τήνο ως επόμενο προορισμό διακοπών μετά την πανδημία, ήρθε η σειρά του βρετανικού Conde Nast Traveller που στο τεύχος Μαϊου που μόλις κυκλοφόρησε (και μέσω εφαρμογής App) αφιερώνει τέσσερεις σελίδες στη Σαντορίνη.

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Μύκονο, με την 69χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ανεστάλησαν από την Πέμπτη 2/4 όλες οι οικοδομικές εργασίες στο νησί.

Ο τουρισμός, ο οποίος πλήττεται αυτή τη στιγμή από την παγκόσμια πανδημία του covid - 19, ενδέχεται να σημειώσει ανάκαμψη ταχύτερα από το αναμενόμενο, σύμφωνα με τον CEO της MMGY Travel Insights, Clayton Reid.

Ο Δήμος Αμοργού στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, βρίσκεται κοντά στους μαθητές και στις οικογένειες τους ενισχύοντας τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos