deyap new 252

calypso new 256

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (633)

Γλυκάνετε τη μέρα σας, δημιουργώντας ένα εύγεστο γλυκάκι που θα γίνει ανάρπαστο! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Εάν σας ζητούσαν να περιγράψετε το καλοκαίρι με μία λέξη, η οποία να αντιστοιχεί σε ένα φρούτο, τότε πιθανότατα η απάντηση που θα δίνατε θα ήταν «καρπούζι». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με χαρακτηριστική γεύση, τραγανή υφή και έντονο άρωμα, τα γαριδάκια είναι ένα από τα αγαπημένα σνακ μικρών και μεγάλων. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η μαρμελάδα σύκο είναι από τις πιο αγαπημένες του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Αν και φαινομενικά εύκολη, κρύβει παγίδες καθώς η έντονη γλύκα του φρούτου συχνά μας παρασύρει και αφαιρούμε ζάχαρη, με αποτέλεσμα να χαλάει, να ξινίζει ή να αφρίζει μετά από λίγες ημέρες. Στην πραγματικότητα, η επιτυχία κρύβεται σε μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όλη τη διαφορά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για 6 μερίδες (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Λίγα υλικά της μεσογειακής κουζίνας κουβαλούν τόση νοστιμιά, αρώματα και συγκεντρωμένη γεύση όσο οι λιαστές ντομάτες. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Καλαμαράκια στο φούρνο (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ποιος δεν έχει φωτογραφίσει χταπόδια που λιάζονται και στεγνώνουν, απλωμένα σε σχοινί σε ένα ελληνικό νησί; Γιατί το χταπόδι στα κάρβουνα, είναι ίσως ο πιο χαρακτηριστικός ελληνικός μεζές, όταν γίνει με τον σωστό τρόπο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ετοιμάζουμε ξιδάτες πιπεριές Φλωρίνης και τις γευόμαστε όλο το χρόνο. Είναι υπέροχο συνοδευτικό για το τσίπουρο ή το κρασί και την μπίρα μας και ταιριάζει με τα κυρίως πιάτα μας, όπως ένα ψητό ψάρι. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια ημέρα χαράς, παράδοσης και καλού φαγητού (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Νόστιμη και θρεπτική αυτή η ομελέτα φούρνου γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και αρέσει σε όλους. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Χάλκη ζωντάνεψε με το άρωμα της παράδοσης και τη μαγεία της μαγειρικής τέχνης, στο πρώτο Φεστιβάλ Μακαρονιού που άνοιξε τις πύλες του, χθες Κυριακή 3 Αυγούστου, τιμώντας το πιο αγαπημένο και ξεχωριστό έδεσμα του νησιού. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos