ΕΛΛΑΔΑ (12185)

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2137) που μοιράζει πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Τα αποκαλυπτήρια του τηλεοπτικού σποτ προώθησης του ελληνικού τουρισμού έγιναν σήμερα, Πέμπτη, στο Ζάππειο.

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις τα αθλητικά σου στο ντουλάπι και να επιλέξεις κάτι πιο άνετο;

“Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 04 Ιουνίου 2020 (ώρα 15:00).

Εφόσον είναι πιστοποιημένες και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας εναπόκειται στις δημοτικές αρχές το αν θα ανοίξουν τις Παιδικές Χαρές ή όχι σύμφωνα με την εγκύκλιο 176 της 3ης Ιουνίου 2020 που έστειλε στους δήμους ο ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια – ξενοδοχεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, οι δραστηριότητες μουσείων καθώς και τα θεραπευτικά λουτρά. Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι παιδικές κατασκηνώσεις ενώ από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι συναυλίες, τα συνέδρια και οι εκθέσεις.

Δ.Χ. φορτηγό, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα τσιμεντένια διαχωριστικά στηθαία και αναφλέγη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Κυκλοφορία διεξάγετο από παρακαμπτηρίους οδούς.

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Deep fresh HYGIENIC wet wipes (κόκκινη συσκευασία), αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως σταματά το τραγούδι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φωνή της.

Συναγερμό σήμαναν στην Πολιτική Προστασία και στον ΕΟΔΥ τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στην περιοχή της Ξάνθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos