ΚΟΙΝΩΝΙΑ (704)

Κατηγορία Κοινωνία - Ενότητα Πολυμέσα

Τι κι αν οι γάιδαροι αποτελούν είδος προς εξαφάνιση πια στην Πάρο;

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση, ότι ο τέως Δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βλαχογιάννης έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου, νικημένος από τη νόσο Covid – 19.

Δεν σταματούν να έρχονται συνεχώς στο φως νέα πλάνα από τη «δράση» των παικτών του διάσημου reality show «Are You the One?» σκηνικό εκτύλιξης του οποίου είναι οι ομορφιές της Πάρου.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο δρόμο Παροικίας - Αγκαιριάς με θύμα έναν 25χρονο νεκρό άνδρα παριανής εντοπιότητας.

Tα γυρίσματα του δημοφιλούς γερμανικού reality show σχέσεων «Are You the One?» ξεκίνησαν στη νότια Πάρο!

Μια μεγάλη θαμνοειδής έκταση με ελαιόδεντρα αλλά και κυψέλες μελισσών, έγινε στάχτη εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στο Μαράθι. Κρανίου τόπο θυμίζει μια εκτεταμένη περιοχή στην οποία τα αποκαΐδια μαρτυρούν την καταστροφή που συντελέστηκε.

Γιγάντια επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή Μαραθίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καταστροφές άφησε στη δυτική Ελλάδα ο Μεσογειακός κυκλώνας Ιανός που τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κινήθηκε ανατολικότερα με αποτέλεσμα να «περάσει» και από τις Κυκλάδες.

Διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και η κίνηση στην Πάρο συνεχίζει να είναι αυξημένη.

Με μια θεαματική "πιρουέτα" μέσα στο λιμάνι της Πάρου, απέδωσε τιμές στην Παναγιά του νησιού την Εκατονταπυλιανή, το πλοίο "Blue Star Patmos" το πρωί του Σαββάτου 15 Αυγούστου.

Υπό ιδιαίτερες συνθήκες και κατά διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές τρόπο, τιμήθηκε η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στο νησί της Πάρου.

Ηχητικό μήνυμα με οδηγίες και συστάσεις προς τους επιβιβαζόμενους στα πλοία, εκπέμπεται στο χώρο των στεγάστρων αναμονής στο λιμάνι της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos