Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της Βουλής.
Συνειδητοποιημένη παρέα πηγαίνει στην Πάρο για οικονομικούς λόγους: «Δεν είχαμε λεφτά για Μύκονο» (βίντεο)
08 Ιουλ 2025Από Πάτρα ξεκίνησε η παρέα και θα περάσει τετραήμερο στην Πάρο.
Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Καλλιθέα – 48χρονος αστυνομικός ο οδηγός που σκοτώθηκε (βίντεο)
08 Ιουλ 2025Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα.
Η Ζόζεφιν αποφάσισε να «κλέψει» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να χαλαρώσει στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.
Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα:
Σε μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την Ανάφη, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, στα σημερινά εγκαίνια του νέου Λιμενικού Φυλακίου του νησιού.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα λάβει επιστολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες που να καθορίζει υψηλότερους δασμούς, δήλωσαν στο Reuters τη Δευτέρα πηγές της ΕΕ που γνωρίζουν το θέμα, υπογραμμίζοντας ότι εξετάζονται πιθανές εξαιρέσεις από τον βασικό δασμό των ΗΠΑ ύψους 10%.
Το rebranding του Αλέξη Τσίπρα δεν περνά απαρατήρητο από το Μέγαρο Μαξίμου που μετρά τις πιθανότητες να δημιουργήσει νέο κόμμα και να κατέλθει ενεργά στον πολιτικό στίβο πριν τις επόμενες εκλογές.
Τα παιδιά ήταν στην κοίτη του ποταμού Κόσυνθου, στην Ξάνθη.
Τα σώματα των δύο παιδιών βρέθηκαν να επιπλέουν στον ποταμό.
Η αναζήτηση των δύο παιδιών που είχαν εξαφανιστεί στην Ξάνθη έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς τους ανθρώπους που τους αναζητούσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ξαδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά στην κοίτη του Κόσυνθου ποταμού. Τα παιδιά τα οποία είναι Πομάκοι, είχαν φύγει από το σπίτι το απόγευμα της Κυριακής για να κάνουν πεζοπορία αλλά δεν επέστρεψαν.
Το πρωί της Δευτέρας οι συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνισή τους και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες από την ΕΛΑΣ και την Πυροσβεστική. Τα παιδιά εντόπισε περαστικός και ειδοποίησε τις Αρχές.
Το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων διενεργεί την προανάκριση και διερευνώνται τα αίτια κάτω από τα οποία τα δύο παιδιά εξέπνευσαν.
Σύμφωνα με το fonitisxanthis.gr, οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.
Υπενθυμίζεται πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. «To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν, αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.