Parianotypos.gr

Parianotypos.gr

URL Ιστότοπου: http://www.themewinter.com

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα:

Η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Π. Στάθη στο Ψυχικό, στις 2 Ιουλίου του 2024, αναβιώνει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, αποφάσισε την ανάκληση της απόφασης της 12ης Νοεμβρίου, που αφορούσε τον τρόπο κατανομής της έκτακτης επιχορήγησης ύψους 105 εκατομμυρίων ευρώ (103,5 εκατ. Ευρώ για κατανομή σε όλους τους δήμους και 1,5 εκατ. Ευρώ για κατανομή σε 9 δήμους της Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της δαπάνης για το τέλος ταφής που δεν είχαν λάβει). Το ΔΣ αποφάσισε ότι η κατανομή της έκτακτης επιχορήγησης θα γίνει με κριτήρια ΚΑΠ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τετραήμερηεπίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππου Φόρτωμα στη Βόρεια Ρηνανία–Βεστφαλία από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου, με σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς, κοινότητες, σχολεία και θεσμικούς εκπροσώπους της Ομογένειας.

«Το λιμάνι της Ελευσίνας είναι μια στρατηγικής σημασίας επένδυση. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η νομοθετική πρωτοβουλία από το Υπουργείο Ανάπτυξης, αφορά αποκλειστικά τη χρήση του ναυπηγείου της Ελευσίνας.

Χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, θα λάβει αρχικά το έργο υλοποίησης του νέου, σύγχρονου, αναβαθμισμένου σε υποδομές Αεροδρομίου Πάρου, καθώς υπεγράφη η διαδικασία πρόσκλησης χρηματοδότησης από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Δήμα.

Ο Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου, Πετρόπουλος Βαζαίος, επιθυμεί να αναδείξει τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει ο πρωτογενής τομέας παραγωγής στο συνολικό οικονομικό μείγμα των νησιών μας.

Την 19-11-2025 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 50χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -10- μηνών, για υπόθεση απάτης.

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, στις 20 Νοεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Νάξο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου της Χώρας Νάξου, Παναγία Χρυσοπολίτισσα, τιμώντας τη μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, προσκεκλημένος του Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Την 19-11-2025 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας,

logo2
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

MHT