Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πάρκου Πάρου.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 17/11/2019 και ώρα 19:30 μ.μ. Απολογιστική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

Εισηγητής της κυβερνητικής πλειοψηφίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τίτλο, «Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας, Εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και Στήριξη των ΑΠΕ», είναι ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις των επικουρικών γιατρών

Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας,

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ τα τελευταία λεπτά σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ντάνκαν της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ.

Πριν δώδεκα χρόνια, το 2007,που έληγε η σύμβαση του Δήμου Πάρου και του ιδιώτη που είχε νοικιάσει το χώρο στον Άη Γιάννη Δέτη,για τη δημιουργία αναψυκτηρίου, όλοι μας,οι σύμβουλοι της

Καλείσθε την 22η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Σήμερα, Δευτέρα (18/11) συνεχίζεται η δράση για τα προκριματικά του Euro 2020 και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 17-11-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Η εταιρία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στα πλαίσια της επιχειρούμενης οικονομικής αναδιάρθρωσής της ανέστειλε προσωρινά την άδεια εκτέλεσης δημοσίων μεταφορών και οι προγραμματισμένες πτήσεις από 15.11.2019 ακυρώνονται.

Tην Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 13.30 θα γίνει μεγάλο παντηνιακό συλλαλητήριο στην Χώρα της Τήνου προκειμένου να αναδειχθεί η αντίδραση του συνόλου του κόσμου και των φορέων της Τήνου στην εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών στο νησί.

Tο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, να προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos