Δεκέμβριος 2018 - Psts.gr

Όλοι εμείς στο psts.gr, ευχόμαστε από καρδιάς μια Καλή Χρονιά!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν τα δρομολόγια των πλοίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferris από και προς τις Κυκλάδες και κατά συνέπεια, από και προς Πάρο, για δύο συνεχείς ημέρες λόγω της γιορτής της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερδιπλασιάζεται από την πρώτη μέρα του νέου έτους το περιβαλλοντικό τέλος που έχει επιβληθεί στην πλαστική σακούλα, με την τιμή της να ανεβαίνει στα 9 λεπτά του ευρώ, από τα 4 λεπτά που πληρώναμε ως σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το psts.gr και είχε ως θέμα την καταγραφή των απόψεων των πολιτών της Πάρου σχετικά με τα έργα Υποδομής στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των πιο ανοιχτοχέρηδων στην Ευρώπη κατατάσσονται οι Έλληνες σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για αναψυχή, καθώς κάθε χρόνο ξοδεύουμε ποσά υπερδιπλάσια σε σχέση με τους άλλους Eυρωπαίους για εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-12-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 27 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-12-2018 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ότι πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, άγνωστος δράστης παραβίασε πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσε χρήματα και στιγμιαίους λαχνούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 12:57

Τα νησιά Σαμόα υποδέχθηκαν πρώτα το 2019

Τα νησιά Σαμόα υποδέχθηκαν το νέο έτος και είναι η πρώτη χώρα που μπαίνει στο 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου παρατάθηκε η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Την επίσκεψη του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του Παραδοσιακού Εργαστηρίου «Άρωμα Παράδοσης» δέχθηκε σήμερα το πρωί στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 51

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos