Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να αντικατασταθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οσοι πέρασαν το πρωί της Τρίτης από το λιμάνι της Σούδας χάζεψαν στη θέα ενός πολυτελούς γιοτ, που προσέγγισε την προβλήτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμο είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για την οικονομία, με παρεμβάσεις για μειώσεις φόρων, ισχυρή ανάπτυξη με περισσότερες και καλύτερες δουλειές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σχέσεις μεταξύ γειτόνων είναι πάντοτε δύσκολες και συχνά καταλήγουν σε μηνύσεις μεταξύ τους. Όμως η έκβαση μίας μήνυσης για διατάραξη ησυχίας στη Ζυρίχη αναδεικνύει τις δυσκολίες στις σχέσεις γειτονίας και με τα ζώα, καθώς ο μηνυτής σε αυτήν την ιδιάζουσα αγωγή ενάντια σε έναν κόκκορα στο τέλος δικαιώθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού ξέσπασαν ταυτόχρονα τέσσερις πυρκαγιές στη Λαμία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλώρη» για τον Αύγουστο βάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, στο οποίο αναμένεται να ενσωματωθούν και οι βελτιώσεις στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, από 09:00 έως 11:00 θα υπάρξει προσωρινή διακοπή ρεύματος στις περιοχές, Κουκουμαυλές, Δάσος και Ασπριές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-07-2019 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 27χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ, σε μετάφραση/σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, η sold-out παράσταση των τελευταίων χρόνων, έχοντας αποσπάσει βραβεία, εξαιρετικές κριτικές και το ενδιαφέρον περισσότερων από 100.000 θεατών, συνεχίζει για 6η χρονιά!Το ατμοσφαιρικό θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ μετατρέπεται για άλλη μια χρονιά σε δικαστικό μέγαρο, φέρνοντας ενόρκους και θεατές αντιμέτωπους με τις συνειδήσεις τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos