Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2019 - Psts.gr

Πριν δώδεκα χρόνια, το 2007,που έληγε η σύμβαση του Δήμου Πάρου και του ιδιώτη που είχε νοικιάσει το χώρο στον Άη Γιάννη Δέτη,για τη δημιουργία αναψυκτηρίου, όλοι μας,οι σύμβουλοι της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 22η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, Δευτέρα (18/11) συνεχίζεται η δράση για τα προκριματικά του Euro 2020 και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 17-11-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στα πλαίσια της επιχειρούμενης οικονομικής αναδιάρθρωσής της ανέστειλε προσωρινά την άδεια εκτέλεσης δημοσίων μεταφορών και οι προγραμματισμένες πτήσεις από 15.11.2019 ακυρώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 13.30 θα γίνει μεγάλο παντηνιακό συλλαλητήριο στην Χώρα της Τήνου προκειμένου να αναδειχθεί η αντίδραση του συνόλου του κόσμου και των φορέων της Τήνου στην εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, να προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 65χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανωτέρω οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 14:32

Διπλή διακομιδή από την Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 41

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos