Απρίλιος 2019 - Psts.gr

Διήμερες ήταν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις τίμησης της εορτής του Αγ. Γεωργίου στην Αγκαιριά της Πάρου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό τη διοργάνωση του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ημέρα της Αγάπης, την Κυριακή του Πάσχα, έλαβε χώρα η λαμπριάτικη εκδήλωση «Γιορτή της Αγάπης» στο Γήπεδο της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Θωμά Σωτρίλλη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το μίνι «καλοκαίρι» που μας επιφύλασσε ο καιρός το Πάσχα, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει την Πρωτομαγιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν την αργία της Πρωτομαγιάς για να επεκτείνουν το... Πάσχα και να καθίσουν περισσότερες ημέρες, όχι όμως όσοι αποφάσισαν να επισκεφθούν κάποιο νησί, αφού τα πλοία θα την Τετάρτη θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 2 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 του μήνα, ωστόσο ούτε οι καταστηματάρχες είναι αισιόδοξοι πως θα κινηθεί η αγορά, αλλά ούτε και οι καταναλωτές (μετά και τις διακοπές του Πάσχα) δείχνουν διατεθειμένοι για νέα έξοδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 74χρονος προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε κάγκελα για να γλιτώσει από το ζώο αλλά δεν πρόλαβε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την είσοδο του Vox στην ισπανική βουλή μετά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής λαϊκιστικά, ευρωσκεπτικιστικά κόμματα της ακροδεξιάς εκπροσωπούνται πλέον στα κοινοβούλια των 23 από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 11:08

Πρόσκρουση σκαφών στην Πάρο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάρου, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «SAVANA» σημαίας Γαλλίας στην προβλήτα θαλαμηγών Παροικιάς Πάρου, προσέκρουσε ελαφρώς ο αριστερός πλωτήρας του στην πλώρη του Ε/Γ -Α/Ψ σκάφους «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Λ. Πάρου 271, το οποίο ήταν ήδη πλαγιοδετημένο στην προβλήτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 76

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos