Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 4, 22, 24, 30, 36 και Tζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται στην Περιφερειακή οδό της Παροικίας, τεχνικές εργασίες σύνδεσης του κεντρικού δικτύου Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλος θα γίνει ο Μαθιός, μόλις ενημερωθεί για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Όταν τους αντικρίσει μπροστά του να φιλιούνται, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τι έδειξαν μελέτες - Οδηγίες του FDA και του CDC για τις ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων κατά της covid-19- Τα mRNA εμβόλια των εταιρειών Pfizer και Moderna έλαβαν έγκριση για μία ενισχυτική δόση (booster) σε όλους τους ενήλικες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους με ένα εγκεκριμένο COVID-19 εμβόλιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομάδα διαδηλωτών στις Βρυξέλλες εκτόξευσε προς την πλευρά των αστυνομικών κροτίδες και οι αρχές απάντησαν με κανόνια νερού και δακρυγόνα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους βρίσκονται στο τραπέζι των ειδικών, σε περίπτωση που δεν υπάρξει σταθεροποίηση της επιδημιολογικής εικόνας και όπως αποκάλυψε το OPEN στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υψωθεί... απόλυτο απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι απόψεις του κ. Σανταμούρη είναι η ανατριχιαστική ηχώ της στοχοποίησης και τελικά εξολόθρευσης δεκάδων χιλιάδων ατόμων με νοητική υστέρηση, σωματικές αναπηρίες ή ψυχικές ασθένειες στο πλαίσιο του προγράμματος που οι Ναζί ονόμασαν «T-4» ή πρόγραμμα «ευθανασίας» από το 1939.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.108 , εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos