Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Ένα ακόμα βήμα για την κανονικότητα γίνεται την Παρασκευή, 28 Μαΐου, καθώς ανοίγουν τα υπαίθρια θέατρα, όπου θα μπορούν να πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σπαράζει η Ανέτ για τη μοίρα του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητά του ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη Μιχαήλ Βαρθακούρης, που έχει δημιουργήσει ένα νέο συγκρότημα, με πολυτελείς σουίτες μπροστά από τη θάλασσα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Είναι ο εμβληματικότερος φυσικός χώρος πρασίνου στον οικισμό της Παροικίας. Πρόκειται για το δασύλλιο κοντά στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής, το οποίο πρόσφατα καθαρίστηκε αλλάζοντας όψη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 17, 35, 39, 38, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατηγικής σημασίας με το βλέμμα στο μέλλον για το Νότιο Αιγαίο και για τη χώρα γενικότερα, μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού στον ναυτιλιακό τομέα,  χαρακτηρίζεται  το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Cisco και ΟΝΕΧ, με σκοπό τη δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας & Καινοτομίας στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί ότι είναι ανούσιο να φαίνονται τα likes στο Facebook και το Instagram; Από σήμερα αυτό αλλάζει, καθώς οι δύο πλατφόρμες δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κρύψουν τον αριθμό των «μου αρέσει», εφόσον φυσικά το επιθυμούν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά πού καταγράφονται οι νέες μολύνσεις ανά Περιφέρεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, 1905 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ατύχημα είχε η Ματίνα Παγώνη μέσα στο γραφείο της και τις τελευταίες ημέρες περνά δύσκολα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos