Τρίτη, 04 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Το lockdown τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη 5 Μαΐου και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τη νεότερη Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 27683, παρατείνεται ο Προσωρινός περιορισμός των μετακινήσεων επιβατών με πλοία της Ακτοπλοΐας, από τη Δευτέρα 03 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00.
|

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την πρόσληψη 211 ατόμων στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πρωτοποριακή εφαρμογή επιστημόνων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου θα μας επιτρέπει μέσα σε 3 λεπτά να δούμε εάν έχουμε προσβληθεί από κορονοϊό, ακόμη και αν δεν υπάρχουν συμπτώματα - Πρόκειται για στιγμιαίο τεστ, ευκολότερο στη χρήση ακόμη και από τα self tests
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο χθες

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.387, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην απεργία συμμετέχει και η Ένωση Συντακτών  -Την Πρωτομαγιά τιμά σήμερα η ΓΣΕΕ 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Μαϊος 2021 14:16

Διπλό bet στο Σίτι – Παρί

Από πλευράς απόδοσης και μόνο, σε σύγκριση με τη δυναμική τους, αλλά και τα όσα έδειξαν στο πρώτο ματς, το διπλό της Παρί στο 4.75+ έχει αξία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos