Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Σαρακοστιανό τραπέζι χωρίς την πρωταγωνίστριά του τη λαγάνα δεν νοείται! Λατρεμένο είδος άρτου με μεγάλη ιστορία και νόστιμη γεύση, ξεχωρίζει ανάμεσα στα παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας και σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου νηστείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ανθρώπινο πρόσωπο της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης έδειξε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Δεν έμειναν αλώβητα τα υπερπολυτελή περιουσιακά στοιχεία Ρώσων ολιγαρχών εξαιτίας των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 17:08

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, των Βουλευτών του Νομού Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτση, κ. Κ. Μονογυιού και κ. Φ. Φόρτωμα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μάρκου Δαδάου και του Προέδρου της ONEX κ. Πάνου Ξενοκώστα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας με το Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής του στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-03-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός απασχολούταν και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, εκπροσωπώντας τους 34 Δήμους των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, καταδικάζει απερίφραστα και ομόθυμα τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις πολεμικές επιχειρήσεις, που διεξάγονται στη καρδιά της Ευρώπης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 16:31

Αθλητικές Κυρώσεις στη Ρωσία

Update με όλες τις εξελίξεις

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos