Δυο νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Άνδρο στο πλευρό του Γ. Χατζημάρκου

04 Απριλίου 2014 14:51
10692 φορές

Φίλες και φίλοι Ανδριώτισσες και Ανδριώτες,

Απευθύνθηκα πριν μια τετραετία σε εσάς ως νέος άνθρωπος που ένιωσε το χρέος της ενεργοποίησής  του στον τόπο του σε μια ήδη από τότε δύσκολη συγκυρία για την Άνδρο, την περιφέρεια και τη χώρα μας. Με τιμήσατε με την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και ένιωσα ότι έπρεπε να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας παρακολουθώντας ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα τις συνεδριάσεις του οργάνου και παρεμβαίνοντας σε αυτές υπεύθυνα και το δυνατόν σε κάθε εξεταζόμενο προς απόφαση θέμα τεκμηριωμένα.

Παράλληλα με τις προσωπικές μου επαγγελματικές-επιχειρηματικές υποχρεώσεις, οι οποίες στο διάβα των τελευταίων χρόνων έγιναν ακόμα πιο απαιτητικές για όλους μέσα στο περιβάλλον της συνεχώς ευθυνόμενης μνημονιακής κοινωνικής κρίσης και πνιγηρής ύφεσης, διατήρησα σε υψηλό επίπεδο την παρουσία μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και επιβραβεύτηκα από τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους για αυτό με την εκλογή ως Γραμματέας του κορυφαίου αυτοδιοικητικού οργάνου που λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του νησιού μας . Η αυτοδιοικητική μου πορεία, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια, αν δεν υπήρχε η αγαστή και αμοιβαία συνεργασία με τους εκλεγμένους συναδέλφους και μέλη της περιφερειακής μας παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας» με την οποία πορευτήκαμε στη θητεία που ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες και, ιδίως, με τον επικεφαλή της Χαράλαμπο Κόκκινο, γι' αυτό και προσωπικά τον καθένα τους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τον κοινό αγώνα που δώσαμε για την περιφέρειά μας.

Σήμερα, ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη της ψήφους σας να συνεχίσω το έργο που έχω αναλάβει να υπηρετώ έντιμα, σοβαρά και ακούραστα την Άνδρο και τους ανθρώπους της καθημερινότητας της, χωρίς και πάλι να υπόσχομαι τα πάντα στους πάντες, όπως συνήθως συμβαίνει, αλλά δεσμευόμενος να εξακολουθήσω να πρωταγωνιστώ στην εξεύρεση των βέλτιστων ρεαλιστικών λύσεων για τα κοινά μας νησιωτικά προβλήματά, με δύναμη και ενάργεια. Με διάθεση, δημιουργικό πνεύμα και προπάντων με τη συνειδητή στήριξή σας, επιθυμώ να διαδραματίσω ουσιαστικό ρόλο στην ερχόμενη πενταετή αυτοδιοικητική θητεία στην υλοποίηση ενός ρεαλιστικού σχεδίου ισόρροπης, κοινωνικής, τουριστικής και περιβαλλοντικής προόδου, με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του έμπειρου και άξιου αυτοδιοικητικού, Γιώργου Χατζημάρκου, και πάνω από όλα, με σεβασμό σε κάθε Ανδριώτισσα και Ανδριώτη.

Δημήτρης Λοτσάρης του Ανδρέα

Υποψήφιος Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνδυασμός «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

Βιογραφικό σημείωμα Δημητρίου Α. Λοτσάρη

Επαγγελματική Δραστηριότητα

Επιχειρηματίας-Συνιδιοκτήτης οικογενειακής επιχείρησης με την επωνυμία «Το Στέκι του Ανδρέα» στην Άνδρο, στο Χαλάνδρι και στα Σπάτα.

Σπουδές

Πτυχιούχος μηχανολόγος-μηχανικός βιομηχανικού σχεδιασμού.

Απόφοιτος σχολών που σχετίζονται με τον χώρο εστίασης και τον τουρισμό. (Palmie, ΕΟΤ)

Αυτοδιοικητική δραστηριότητα

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από 1/1/2011 έως σήμερα.

Αντιπρόεδρος Αγροτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Εκλεγμένος σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος Φελλού Άνδρου την περίοδο 2006-2010.

Οικογενειακή κατάσταση

Γεννήθηκε το 1978. Είναι γιός του Ανδρέα Δ. Λοτσάρη και της Αθηνάς Λοτσάρη το γένος Αγγέλου και Αικ/νης Δάρα.

Έχει δύο αδέλφια τον Ευάγγελο Λοτσάρη (επιχειρηματίας) και την Μαρία Λοτσάρη (ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακής μονάδας «Αλθέα» στην Άνδρο).

Είναι παντρεμένος με την Μαριάννα Αρμένη που είναι Υγειονομικός Υπάλληλος ΠΕΔΥ.

Έχουν μια κόρη την Κυριακή-Μαρία.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΛΕΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Συμπατριώτες μου,  Ανδριώτισσες και Ανδριώτες,

Σας γνωρίζω ότι στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου , θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ επιθυμώντας να εκπροσωπήσω το νησί μου την Άνδρο.

Θα είμαι δίπλα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο έναν νέο άνθρωπο διεκδικητικό και μαχητικό.

Δίπλα στον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επιτυχημένο επαγγελματία (φαρμακοποιό), απόλυτα γνώστη των θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης   και δίπλα στον υποψήφιο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδ/σου Χαράλαμπο Κόκκινο πρώην περιφερειάρχη, γνωστό και  αγαπητό σε όλους μας για την προσφορά του στο νησί μας την Άνδρο στου οποίου το ψηφοδέλτιο είχα την τιμή να είμαι και το 2010.

Πιστεύω ότι οι εκλεκτοί μου συμπατριώτες, εκτιμώντας το έργο μου ως Νομαρχιακού Συμβούλου στο νομό των Κυκλάδων, τις υπηρεσίες μου στον εμπορικό σύλλογο του οποίου ήμουν πρόεδρος επί 16 χρόνια αλλά  και το συνεχές μου ενδιαφέρον   για τα προβλήματα της Άνδρου, θα μου δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσω μέσα από μία νέα θέση όλα όσα μας ανήκουν.

Ιωάννης Δαλέζιος

Υποψήφιος Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνδυασμός «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos