Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης του παραλιακού δρόμου της Παροικίας, αναγκαίες για την ομαλή διέλευση οχημάτων ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περίφημο ραντεβού των παριανών αλλά και των επισκεπτών της Πάρου στην όμορφη Μάρπησσα, δίνεται όπως κάθε χρόνο στις αρχές του καλοκαιριού! Για μία ακόμη χρονιά, η πραγματοποίηση ενός συγκινητικού ταξιδιού στις πλούσιες ρίζες της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης είναι γεγονός!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αξιότιμοι Κύριοι, Το εργοστάσιο του ΑΣΠ Πάρου καλύπτει 9 νησιά ( Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο, Ίο , Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στις βόρειες χώρες (Δανία, Σουηδία και Νορβηγία), ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει ο τελικός Κυπέλλου στην Αυστρία ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Φυσικά, μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το νησί της Τήνου επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης, με θέμα: «Η Θάλασσα όπως τη θυμάμαι», στο Δημοτικό Μουσείο Κώστα Τσόκλη, που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, υπό την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της έναρξης υποβολής προτάσεων έργων, λόγω της δυσαναλογίας του συνολικού ύψους, 25 εκατ. ευρώ, του Προγράμματος, έναντι του μεγάλου αριθμού των νησιών της Περιφέρειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της περιόδου, αναδείχθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο «Νησιωτικότητα και Γαλάζια Οικονομία: Πυλώνας Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, που διεξήχθη στις 26 και 27 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Άγγελο Κότιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 30χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγισή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσης, συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Πακιστάν, διακινητής μη νόμιμων αλλοδαπών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΠΑ.Λ Πάρου ενημερώνει ότι η εγγραφή και η ανανέωση εγγραφής για το σχολικό έτος 2017-2018 υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά από τις 19-06-2017 έως τις 23-06-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos