Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 71χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είχε κάνει γνωστό το cyclades24 σε πρόσφατο δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επίκειται να παραβρεθεί στα Αναπτυξιακά Συνέδρια για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου τα οποία εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθούν προσεχώς σε Ρόδο και Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα δημοσιοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιός είπε ότι η Σαρακοστή δεν θέλει τη νοστιμιά της; Νηστεία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απαρνούμαστε τις γευστικές χαρές και τα λαχταριστής ευωδιάς πιάτα που χαρίζουν απόλαυση στο νηστίσιμο τραπέζι και τέρπουν τον ουρανίσκο μας!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το ΔΣ του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ καλεί τα μελή του σε Έκτατη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 02/03/2018 και ώρα 18:30 στην Αγροτολεσχη Μαρπησσας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο καθαρισμός του σπιτιού μπορεί να είναι απαραίτητος, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο καλός για την υγεία σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και μαζί τους συνεχίζεται και η καταγραφή των εικόνων από την πρόοδο που καθημερινά γίνεται στο εργοτάξιο της «Αγια Σοφιάς». Δείτε πλάνα από drone που πέταξε πάνω από την περιοχή και απεικονίζει, ανάμεσα σε άλλα, τις εργασίες του γερανού που έχει τοποθετηθεί και δουλεύει με τη σημαία της ΑΕΚ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε δύο προσκλήσεις συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ, μία για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ύψους 60 εκατ. ευρώ και μία για την υλοποίηση έργων συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων ύψους 50 εκατ. ευρώ, με τις οποίες ενεργοποιείται το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων – «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 22-02-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 37 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Κατασχέθηκαν δύο μηχανήματα έργων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos