Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr
Η Δρόσω πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον δίσκο που πρόκειται να βγάλει, ενώ ο Τάκης της κρύβει την πικρή αλήθεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένη για δραστικά μέτρα η κυβέρνηση αν συνεχιστεί το “κρεσέντο” του φονικού ιού. Η ημερομηνία – ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις, τα μίνι lockdown και το ενδεχόμενο εποχής… Μαρτίου στην Ελλάδα καθώς ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και 715 νέα κρούσματα την Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σύγκρουση της θερμής και της ψυχρής αέριας μάζας πάνω από την Αττική, θα θέσει την περιοχή στο επίκεντρο της κακοκαιρίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι ειδικοί, μάλιστα, τονίζουν ότι όλα είναι ανοιχτά για νέα μέτρα, προκειμένου να ανακοπεί το κύμα της πανδημίας του κορονοϊού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προπαγάνδα του διαδικτύου οδήγησε κάποιους όχι μόνο να ανακαλύπτουν τζαμί στην Αμοργό αλλά να το δηλώνουν κιόλας στη δημοφιλή εφαρμογή Google Maps, την οποία ακολουθεί πολύς κόσμος για να γνωρίσει έναν τόπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του πρώην Δημάρχου Χ. Βλαχογιάννη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Βλαχογιάννη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου με περισσή χαρά ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στη Μύκονο από τη SEA Medical Health Clinic.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την δημιουργία το 2013, των Πληροφοριακών Συστημάτων «ΗΛΙΟΣ», «ΕΡΓΑΝΗ», «ΑΡΤΕΜΙΣ» κ.α. ξεκινήσαμε για πρώτη φορά την δημοσίευση των στοιχείων με την έκδοση εκθέσεων, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τη δημόσια διαφάνεια και την διαρκή ενημέρωση των πεπραγμένων αλλά και την παροχή σε πραγματικό χρόνο αξιόπιστων πραγματικών στοιχείων στην κοινωνική ασφάλιση, την μισθωτή αγορά εργασίας και στον έλεγχο της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άλλαξε ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας, και αυτό για την Πάρο σημαίνει, ότι «χαμήλωσε» το επίπεδο συναγερμού της πανδημίας καθώς το νησί από «κίτρινο» επιπέδου – 2 επιτήρησης που ήταν, από σήμερα 26 Οκτωβρίου είναι «πράσινο» επιπέδου – 1 ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos