Θέμα: Η πρώτη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Μύκονο

26 Οκτωβρίου 2020 21:19

Ο Δήμος Μυκόνου με περισσή χαρά ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στη Μύκονο από τη SEA Medical Health Clinic.

Η συγκεκριμένη μονάδα δημιουργήθηκε με όραμα να δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους αλλά και σε επισκέπτες να παραθερίσουν στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες αιμοκάθαρσης σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Σε κεντρική τοποθεσία στο νησί της Μυκόνου, η SEA Dialysis επιτρέπει στους ασθενείς να απολαύσουν τις διακοπές τους όπου κι αν επιλέξουν να μείνουν στο νησί.

Η SEA Dialysis χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την εταιρία Baxter και η εξειδικευμένη ιατρική και νοσηλευτική ομάδα εποπτεύουν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Η Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα έξοδα των συνεδριών αιμοκάθαρσης καλύπτονται από τον ασφαλιστικό φορέα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον ασθενή. Οι ιδιωτικά ασφαλισμένοι ασθενείς μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Μονάδα για διευκρινίσεις.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά :

«Η λειτουργία νέας Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στη Μύκονο, την οποία στήριξα και ήμουν κοντά από την πρώτη στιγμή, αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών με Χρόνια Νεφρική Νόσο, που πλέον δεν θα χρειάζεται είτε να μετακινούνται από το νησί, είτε να προβληματίζονται για το εάν θα έρθουν λόγω της έλλειψης μονάδας αιμοκάθαρσης.

Με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχει συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ αυτή η δυνατότητα θα είναι προσιτή για όλους όσους είναι ασφαλισμένοι.

Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των ασθενών ,αλλά και αναβαθμίζεται το επίπεδο των υγειονομικών μονάδων που υπάρχουν στο νησί κάτι που μπορεί να αποτελέσει και λόγο προσέλκυσης ασθενών και από άλλες περιοχές των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Εύχομαι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως επίσης πιστεύω ότι μετά και την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μερικούς μήνες η Πολιτεία θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των δημοσίων υγειονομικών μονάδων στο νησί».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη μονάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.seadialysis.com ή να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο 22890-27350.

                                                                             

                                                    

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos