Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Στις μεταδοτικές παραλλαγές του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 20, 4, 9, 27 και Τζόκερ ο αριθμός 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φροντίδα και η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση σεβασμού κάθε έμβιας ύπαρξης στο δικαίωμα στη ζωή και καθορίζει το μέτρο του πολιτισμού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντητικό έγγραφο απέστειλε η αρμόδια περιφερειακή αρχή προς την Κοινότητα Αρχιλόχου σχετικά με την καθίζηση του οδοστρώματος στη θέση Άγιος Παντελεήμονας της Κοινότητας Αρχιλόχου.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η αρμόδια περιφερειακή αρχή διατυπώνει ότι κατόπιν αυτοψίας που διενεργήθηκε στη θέση Άγιος Παντελεήμονας διαπιστώθηκε ότι η σήμανση που είχε τοποθετηθεί καταστράφηκε και δεν επαρκεί.

Κατόπιν τούτου και λόγω της στενότητας του δρόμου που επήλθε και λόγω των εργασιών του Δήμου Πάρου στην απέναντι πλευρά της οδού και τη συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων, η αρμόδια περιφερειακή αρχή ζητά από την κατασκευαστική εταιρεία του έργου να αποκατασταθεί η σήμανση εντός μιας ημέρας από την λήψη του παρόντος εγγράφου.

Επίσης ζητά, εντός τριών ημερών όπως τοποθετηθεί μόνιμη σήμανση που θα περιορίζει την κυκλοφορία σε μια λωρίδα έως την αποκατάσταση του οδοστρώματος – καθίζηση, με πινακίδες Ρ – 5 Ρ – 6 εκατέρωθεν. Επίσης ζητά να τοποθετηθούν αναλάμποντες φανοί σήμανσης για τις νυχτερινές ώρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ενδυνάμωσης και Ανάπτυξης Ικανοτήτων Συλλογικών Φορέων που διοργάνωσε η ΟΣΥΓΥ στις 10 και 11 Απριλίου 2021, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν 50 γυναίκες από διαφορετικά νησιά των Κυκλάδων μέσω της πλατφόρμας zoom.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Η BLUE STAR FERRIES, μέλος της Attica Group, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποιεί Διεθνή Διαγωνισμό Animation για τη δημιουργία νέου τηλεοπτικού σποτ για τη μασκότ της εταιρείας, BLUESTARINO, σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αποκαρδιωτικό πλήγμα δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες εξαγωγών της Γαλλίας, αυτή του κρασιού, καθώς ένα ψυχρό κύμα, ασυνήθιστο για την εποχή, κατέστρεψε αμπελώνες σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν όλοι σε Αθήνα και Άγκυρα τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην πιο επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου ανάμεσα σε υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας εδώ και πολλά χρόνια. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ελληνας ΥΠΕΞ έθεσε ευθέως τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, απάντησε στην πρόκληση για τουρκική μειονότητα στη Θράκη και κάλεσε τον Τούρκο ΥΠΕΞ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook και το Instagram θα δοκιμάσουν την απόκρυψη των likes από όσους χρήστες δεν επιθυμούν να τα βλέπουν, τόσο κάτω από τις δικές τους αναρτήσεις, όσο και των άλλων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos