Πάρος: Απάντηση της Περιφέρειας στην Κοινότητα Αρχιλόχου για την καθίζηση στη θέση Άγιος Παντελεήμονας…

15 Απριλίου 2021 21:45

Απαντητικό έγγραφο απέστειλε η αρμόδια περιφερειακή αρχή προς την Κοινότητα Αρχιλόχου σχετικά με την καθίζηση του οδοστρώματος στη θέση Άγιος Παντελεήμονας της Κοινότητας Αρχιλόχου.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η αρμόδια περιφερειακή αρχή διατυπώνει ότι κατόπιν αυτοψίας που διενεργήθηκε στη θέση Άγιος Παντελεήμονας διαπιστώθηκε ότι η σήμανση που είχε τοποθετηθεί καταστράφηκε και δεν επαρκεί.

Κατόπιν τούτου και λόγω της στενότητας του δρόμου που επήλθε και λόγω των εργασιών του Δήμου Πάρου στην απέναντι πλευρά της οδού και τη συχνή διέλευση βαρέων οχημάτων, η αρμόδια περιφερειακή αρχή ζητά από την κατασκευαστική εταιρεία του έργου να αποκατασταθεί η σήμανση εντός μιας ημέρας από την λήψη του παρόντος εγγράφου.

Επίσης ζητά, εντός τριών ημερών όπως τοποθετηθεί μόνιμη σήμανση που θα περιορίζει την κυκλοφορία σε μια λωρίδα έως την αποκατάσταση του οδοστρώματος – καθίζηση, με πινακίδες Ρ – 5 Ρ – 6 εκατέρωθεν. Επίσης ζητά να τοποθετηθούν αναλάμποντες φανοί σήμανσης για τις νυχτερινές ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos