Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Πάνω από 6.000 μετανάστες έφτασαν από το Μαρόκο στη Θέουτα κολυμπώντας ή με βάρκες  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια λιτή εκδήλωση, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, ο Δήμος Πειραιά και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τίμησαν χθες στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 102 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα δημοσκόπηση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, από την Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV και διενεργήθηκε το διάστημα 11 έως 17 Μαΐου 2021, σε πανελλαδικό δείγμα 1.405 ατόμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Απίστευτη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση και την Άννα Ντουντουνάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν μοναδικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Νάξου του τυροκομείου Νικόλα Πιταρά (Μέλανες Νάξου),

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 1, 5, 15, 41, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για ένα σημαντικό έργο στην Πάρο που αφορά στην ολοκλήρωση αντικατάστασης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από Δ/Ξ Αγίας Υπακοής έως Δ/Ξ Αγίων Αναργύρων Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Yποχρεωτικό εμβολιασμό του συνόλου των πυροσβεστών που υπηρετούν στην ΕΜΑΚ προβλέπει διαταγή που εξέδωσε σήμερα το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα χρηματοδότησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και την εφαρμογή του στα νησιά των Κυκλάδων είχε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα και το Γενικό Γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos