Πάρος: Σε φάση δρομολόγησης σημαντικό έργο αντικατάστασης κεντρικού δικτύου ύδρευσης…

18 Μαϊος 2021 21:41

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για ένα σημαντικό έργο στην Πάρο που αφορά στην ολοκλήρωση αντικατάστασης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από Δ/Ξ Αγίας Υπακοής έως Δ/Ξ Αγίων Αναργύρων Παροικίας.

Το έργο αφορά ουσιαστικά την συνέχεια του έργου της Αγίας Υπακοής. Ο προϋπολογισμός του είναι 1.750.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Η καταληκτική ημερομηνία για προσφορές είναι η 1η Ιουνίου και αποσφραγίζονται στις 7 Ιουνίου.

Η εκτίμηση είναι ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα υπάρξει ανάδοχος και προς το τέλος του 2021 θα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Σε γενικές γραμμές το έργο αφορά στις εξής εργασίες:

Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης με σωληνώσεις HDPE 3ης γενιάς.

Αντικατάσταση και επέκταση τμημάτων εσωτερικού δικτύου στον Έλητα.

Εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τον έλεγχο και την αυτόματη ρύθμιση πίεσης και παροχής.

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων σε όλο το πλάτος του δρόμου.

Σημειώνεται, ότι θα αξιοποιηθεί και το νέο οικόπεδο στο Μαράθι που αγόρασε η ΔΕΥΑΠ με ίδια κεφάλαια στο τέλος της περασμένης χρονιάς για εγκατάσταση νέας δεξαμενής που θα βοηθήσει, εκτός πολλών άλλων, να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα στην ύδρευση της ευρύτερης περιοχής του Έλητα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos