Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, αποφασισμένος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, στη σειρά Σασμός. Η εκρηκτική τους γνωριμία στο φαράγγι θα είναι η αρχή για έναν έρωτα θυελλώδη και γεμάτο εντάσεις.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με εισοδηματικά κριτήρια θα γίνεται εφεξής η επιδότηση στα καύσιμα των πολιτών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στάση στο νησί της Πάρου αλλά και της Μήλου θα πραγματοποιήσει το υπερπολυτελές ναυλωμένο γιότ «Boadicea» που είναι μήκους 77 μέτρων και μεταφέρει τουρίστες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητείται βοηθός ηλεκτρονικού για πλήρη απασχόληση όλο το χρόνο. Τηλ: 6938532781

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To πρώτο του ολοκληρωμένο album κυκλοφόρησε πρόσφατα ο ταλαντούχος ερμηνευτής, Χάρης Καραμολέγκος, κάνοντας δυναμικό ντεμπούτο στον χώρο της δισκογραφίας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ανακοινώνει σήμερα τη χρηματοδότηση ειδικού μαζικού προγράμματος στειρώσεων, ύψους 5 εκατ. ευρώ, για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλούστευση αδειοδοτικών διαδικασιών, περιβαλλοντικών εγκρίσεων, ανεφοδιασμό καυσίμων υδροπλάνων και ταχείς ρυθμούς οι υπόλοιπες εκκρεμείς αδειοδοτήσεις υδατοδρομίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα ύψους 1,1 δις ευρώ που θα ανακουφίσουν 3,2 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Συνδέσμου Σμυριδωρυκτών Όρμου Λυώνα, με θέμα «Έναρξη λειτουργίας ορυχείων και ποσότητα εξόρυξης σμύριδας». Σύμφωνα με την επιστολή και με αφορμή την έναρξη της εξορυκτικής σμυριδικής περιόδου 2022, ο Σύνδεσμος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των Σμυριδωρυχείων Νάξου, ζητάει:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos