Επιδοτούμενο ρεζερβουάρ Ι.Χ. «αντίδοτο» στην ακρίβεια της βενζίνης – Μεγαλύτερη η επιδότηση στα νησιά

16 Μαρτίου 2022 21:20

Με εισοδηματικά κριτήρια θα γίνεται εφεξής η επιδότηση στα καύσιμα των πολιτών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ποσό επιδότησης θα χρεώνεται στο ψηφιακό πορτοφόλι των δικαιούχων στα πρότυπα του freedom pass.

H διαδικασία θα είναι απλή και η προπληρωμένη κάρτα θα περιέχει ένα ποσό με βάση τη φορολογική δήλωση του δικαιούχου και την κατοχή αυτοκινήτου.

Το ποσό τώρα επιδότησης θα είναι 15 – 20 λεπτά ανά λίτρο και το ανώτατο όριο θα είναι 180 λίτρα το τρίμηνο. Ειδικά για τα νησιά, το ποσό της επιδότησης προβλέπεται να είναι μεγαλύτερο.

Οι πολίτες θα μπαίνουν σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα δηλώνουν τα στοιχεία του Ι.Χ τα οποία θα διασταυρώνονται με τα στοιχεία τους. Αν εμπίπτουν στην κατηγορία της επιδότησης, το ποσό θα πιστώνεται στο λογαριασμό τους ή θα χορηγείται με προπληρωμένη κάρτα. Το ποσό που θα περιέχει η κάρτα θα μπορεί να εξαργυρώνεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων ή σε άλλα καταστήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos