Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η κ. Ανθούλα Θεοδωράκου από το νησί της Σίφνου, όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας το νησί της Πάρου στο 14ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές μας προσκαλεί το 13ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Φολεγάνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Αντιπάρου παρουσιάζει τη συνταγή «μπουρεκάκια Αντιπάρου», την 3η και τελευταία ημέρα του Φεστβάλ Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Οne Day του Netflix βασισμένο στο βιβλίο του David Nicolis έχει μετατρέψει αυτή την περίοδο όμορφα σημεία της Πάρου σε κινηματογραφικό πλατό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oλοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το 14ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές με επίκεντρο δράσεων και γαστρονομικών εκδηλώσεων τον Αρτεμώνα της Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τα πόδια προσπαθούν να περάσουν Ρώσοι στο Καζακστάν, πήξιμο στα αεροπλάνα, παρά τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τo Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου,2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο 5νθήμερες διακοπές στη Νάξο- Όλα πληρωμένα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες είναι οι πολίτες που σπεύδουν να υποβάλλουν την αίτησή τους για το εποχικό επίδομα από τη ΔΥΠΑ, με τους δικαιούχους, ανάλογα με το επάγγελμα που ασκούν, να λαμβάνουν από 557,38 ευρώ έως 1.114,75 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφικά τοπία με τρομερή θέα και σπάνια ελληνική ομορφιά έχουν κλέψει την καρδιά χιλιάδων ταξιδιωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθετε πόσες θερμίδες έχουν οι τηγανητές πατάτες και τρόπους για να τις μαγειρέψετε χωρίς τηγάνισμα, πιο υγιεινές όπως στο φούρνο και η γεύση τους να μοιάζει με τηγανισμένες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 17:19

G/Gστην Πράγα, 2-3 γκολ η Εθνική

Η 5η αγωνιστική του NationsLeagueολοκληρώνεται σήμερα, με εννιά αναμετρήσεις, στην Λάρνακα, η Εθνική φιλοξενείται από την Κύπρο, ενώ η Πορτογαλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεχία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos