Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Μετά τις θεωρίες συνωμοσίας που δημιουργήθηκαν γύρω από το φορτίο που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία 63501 που συγκρούστηκε με το Intercity 62 στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, για πρώτη φορά υπάρχει μια επίσημη απάντηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σίγουρα θα είναι μια σημαντική αύξηση, αλλά θα συνυπολογίζει τις αντοχές των επιχειρήσεων» τόνισε ο υπουργός Εργασίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ιστορία, μοιάζει με ψυχροπολεμικό κατασκοπευτικό μυθιστόρημα. Η 32χρονη, σύμφωνα με τα ελληνικά νόμιμα έγγραφα Μαρία Τσάλλα ή 35χρονη σύμφωνα με τα πραγματικά της στοιχεία Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα από την παγωμένη Μόσχα, ήρθε στην Αθήνα το 2018 ως παιδί Ελλήνων ομογενών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 33,7% η εκτίμηση ψήφου για ΝΔ, στο 26,3 για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει η Metron Analysis - Η Pulse δίνει 30% στη ΝΔ και 26% στον ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή επί των εγκύρων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2571 είναι οι 7, 17, 21, 25, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 3

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα διακινείται ως δήθεν επιστολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας - Η ΕΛΑΣ εφιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα e-mail που λαμβάνουν
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου η είδηση του θανάτου του Ιερώνυμου Μαριάνου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με εντιμότητα την τοπική αυτοδιοίκηση και την ενημέρωση για πολλά χρόνια όντας εκδότης της εφημερίδας «Παριανή Ενημέρωση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ολοκαίνουργιο (και επισκέψιμο!) Τυροκομείο της στο Γλινάδο της Νάξου παρουσίασε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει τα ρεκόρ επιδόσεων η Πάρος, όπως μαρτυρούν τα αδιάψευστα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos