Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ενώ τα προβλήματα από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους των περιοχών, ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα μοιάζει να οδεύει στο τέλος του. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αποκαθίσταται πλήρως η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 15:27

Πρόσκληση παρουσίασης Master plan αγροκηπίου

O Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, σας προσκαλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου, στην Παροικία Πάρου, τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.00΄στην παρουσίαση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία να προσέλθουν στην εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής, απηύθυνε με μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάρτε τώρα μέρος στη Δημοσκόπηση που διενεργεί η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

   Πριν μερικά χρόνια φροντίσαμε ως διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου « Αρχίλοχος» να προτείνουμε στο Δήμο Πάρου να αναλάβει τα έξοδα ενοικίασης της αίθουσας του «Αρχιλόχου» , με ταυτόχρονη παραχώρηση της διαχείρισης της , ώστε και να δοθεί οριστική λύση στο δυσβάστακτο για ένα πολιτιστικό σύλλογο κόστος και η δημοτική αρχή να «εκπληρώσει» μία βασική της υποχρέωση για τις πολιτιστικές , κοινωνικές και εν τέλει δημοκρατικές ανάγκες του τόπου και των πολιτών . 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα και θύτης γνωρίζονταν και φέρονται να διαπληκτίζονταν συχνά 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 13:19

Πειραιάς: Πυροβολισμοί στην οδό Πραξιτέλους

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά. Σύμφωνα μ,ε τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για έναν άνδρα πολύ βαριά τραυματισμένο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 12:53

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Την 14-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 32χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο, θρυμματιστής και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σαρρή Παπακυρίλλου Θεοδώρα (Δώρα) υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μάρκο Κωβαίο (Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (15/09).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos